Sidor

söndag 2 december 2012

då var det officiellt..

...2013

   blir det 8:a veckors rivstart för mej  4 kilo ska bort  !!!!


...


...

tröttmössa...

...men

nån gång måste det nog vända.

I måndags vaknade jag av att Alexandra talade om att hon var "SJUK" feber och ont i halsen neeeejjjjjj 3:e veckans sjukstuga.
PUST - STÖN - SUCK
nu körde jag en annan sorts vab och tog med ungen till jobbet för att parkera henne i personalrummet, tisdag samma visa och fortfarande feber nu hade hon fått snuva. När hon efter lunch var lika trött blev det att ringa VC för att gå ner och ta halsprov STREPTOCKER och  antibiotika vilket kändes toppen eftersom då borde hon ju piggna i innan fredagen och årets Allt för mat mässa.
Onsdagen gick och hon fick själv bestämma om vi  skulle ta en tur till Stockholm eller inte och JA torsdag morgon satt vi oss på tåget för en väldigt lugn och stillsam dag. LUNCH på MC D strosa runt i Gallerian sen sakta - sakta mot Östermalm och hotellmys. Efter några timmars PAUS middag på Pizza Hut och en välförtjänt öl sen tebax för att krypa upp i sängen med en stor påse TORSDAGSGODIS:

Fredagen började med en helt fantastisk hotellfrukost sen mera mys innan det var tid att förflytta sej till Kistamässan och  provsmakning av allt mellan himmel och jord vissa saker mer lyckade än andra. Tunnelbana in till city för lite tid att vandra runt i affärer innan en favorit i repris PIZZA HUT igen och sen fick vi handla lite smått och gått till tågresan hem....

LUGN & RO RESA till ett vintervackert stockholm alltså.