Sidor

måndag 9 januari 2012

vilken dag...

...det blev


tillslut för först känndes det som om jag inte alls var på rätt spår men när väl all ren tvätt var i rätt rum då blev livet lite lättare.
Sen kom hela (nästan) gänget från Kvarntäkt och de yngre modellerna drog ut i pulkabacken medans jag och A-K tog en tur till kyrkan för att....
...prata - klappa hund - prata - prata - rasta hund (en annan den här gången) - prata gå in och fortsätta vid köksbordet med varsin mugg te.
Skönt att bara vara ibland.

Har aldrig...

...följt

varken från USA (misstänker att det är därifrån) eller Sverige. Inte för att det är dåligt eller att jag är ointresserad har helt enkelt inte tagit mej tid så jag tror jag sett 2 hela avsnitt så när reklamen för vårens program började rulla på tv kändes det mest som ett OCH men nån stans i mitt undermedvetna fick mej att reagera.
Gång på gång kändes det som jag ville stanna upp så helt plötsligt hördes ett skrik från tv-soffan. SKYNDA DEJ hit mamma. ???? och sessorna hade uppfattat något jag helt missat för en av deltagarna är Robban, juniors fd. fotbollstränare så i år blir det nog till att se några fler avsnitt (förhoppningsvis) och jag säger bara.

1 vecka...

...avklarad

och ja ungefär så här kände jag mej när jag tillslut vågade titta vad vågen stannade på.

  1. - 1.4 kg    (2.6 kg kvar till målet)
  2. .
  3. .
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .

Och det är bara början på en "helt vanlig måndag", sessorna har börjag vårterminen (-17 grader ute) jag ska ta mej i kragen och börja sortera ALL ren tvätt, se till att det som fortfarande är lortigt blir rent (hoppas på att torktummlaren är lagad) kanske hinner jag med att damsuga innan klockan är 12 och kaoset återställs.