Sidor

söndag 25 september 2011

inga planer...

...blev

ändrade planer. Liftade med mamma upp till Tänger i fredags för att få en hel dag ihop med "ligan" när vi skulle fira pappa i går.
Så sagt och gjort blev alltså en lugn tv kväll i fredags förutom en hysterisk sessa som trodde hon skulle dö av halsont (och nja vissa tankar är inte helt logiska)
Eller tv & tv själv satt jag mest fast i WORDFÉUD där kan man tala om beroendeframkallande men hur kul som helst. & ja nån lugn natt kan jag inte påstå att det blev när den lilla tyckte att det faktiskt var bäst att hålla fast mamman så hon inte rammlade ur sängen. *suck*

Lördag morgon kom Fia upp och släppte av småtrollen innan hon åkte en vända på barnloppis i Enviken, så när hon kom hem blev det fika (ovanligt) och det minsta monstret var klar rätt snabbt så han kröp runt under bordet och AAAJJJJ vad mosters stortå såg god ut.
Så lite bannnor och sen full fart igen.

Till lunch hade alla dykt upp och långbordet i källarn stod dukat men fullt var det inte riktigt då vi bara var 18 till bords sen gick eftermiddagen och tårtfika innan alla (utom vi) vände hemmåt eller på fest. Själva ja tv-soffan fram till junior kom förbi och chaufförade.

Idag då TVÄTT & STÄD fattar inte HUR och OM det går att komma ikapp nån gång....