Sidor

torsdag 12 juli 2012

Städfebern...

...tog över

Och för att få en liten paus blev det en vända runt sjön med glasspaus & hämtning av nästa för nu får vi hoppas att värmen kommer tillbaka, vattnet sjunker undan &...

skulle behöva...

...

rätt hårt faktiskt. Skulle kunna tänka mej en hel massa te, en filt och en bra bok men vi får se vad dagen har att erbjuda, eller vad jag gör av den ?!?! Just nu sitter jag och "stirrar" på ett grådisigt Svärdsjö därute men snart vänder det för någon stans finns den & efter regn kommer SOL !!!



ännu en...



...dag


fått håret färgat, tagit det allmänt lugnt för att orka ladda. Hem för lite finfix och en cykelvända bort till Gammelgården för årets första sillkväll. Blev inte nån sill men sällskap att andra Anna med barn, Flisan & naturligtvis mina 2  På programmet stod naturligtvis TOVNING & småtjejerna provade på att måla varsin häst. Sen lyssnade (& såg) vi naturligtvis på allt om Svärdsjödräktens huvudbonader. Innan det var dax för utdelning av "Årets Svärdsjöbo" och det var till att GRATULERA en glad men överaskad Eva, som absolut var värd utmärkelsen.

  


Sen nästa programpunkt med Top Cats som tillochmed fick till en allsång på tunet, riktigt bra var dom ungarna for runt som vettvillingar bara för att pressa ut den där sista droppen energi.                                        

                                                                                                         
Själv känns det lite smått förvirrande men ändå

                                                                                                                        puss & god natt alla