Sidor

måndag 28 november 2011

tvätt & städdagen...

...börjar

bli till tvmyskväll.
Lite surt att inte bovärden tog sej tid att komma förbi för nu börjar diskberget svämma över !! men på det här sättet blir man då inte sysslolös iallafall. Imorgon börjar jobbveckan och jag hoppas på att hinna ta fram
och börja med mitt projekt !!!!

tänk att...

...tvättstugan

var bokad till i eftermiddag. Ja städningen hade iallafall inte gått nånstans och snart är ett rum klart men resten kvar.

Tittar ut och ser undrar (eller hoppas) om det här är början med vintern solen skiner från en klarblå och på marken ligger ett tunnt men vitt täcke av årets första snö. ´
Får tillochmed lust att börjar med julpyntet men vet att sessorna inte skulle förlåta mej om dom inte fick vara med så nu mot NÄSTA rum och resten av STÖKET !!!

Äntligen...

...måndag

får bli en TYST dag för att skona rösten.
Blir att lyssan på ljudböcker (ja för snart är slut ) och då tänkte jag faktiskt börja lyssna på
går mycket enkare att få nått gjort medans man lyssanr men EGENTLIGEN borde jag nog låta axeln vila nån dag fast då blir det väll inget gjort så det är bara att bita ihop. Tvättkorgarna svämmar över och förra veckans ickestädning börjar märkas så det är bara att stå ut.

Vaknade före 6 av att grannen började röra sej misstänker att om nån veckan har jag vant mej så är allt som vanligt, fick iallafall en timmes lugn och ro med tid att tänka. Fast klokare nja men känns som nånting måste hända väldigt SNART !!!