Sidor

måndag 12 september 2011

Konstigt ...

...ställe

Titta vad ja hittade på väg ner till tvättstugan.


blev en...

..liten

vända idag iallafall

2.96 km på 35:51

nja inte det snabbaste men rört mej har jag iallafall gjort !!!

på rätt...

...spår

mentalt iallafall, kan tyvärr inte riktigt välja vad jag äter än eftersom viss mat inte går att svälja & några långpromenader finns det inte ork till än men ETT STEG I TAGET !!!

började morgon med att få av mej mitt sommarslitna hår så nu slipper jag se ut som ett troll längre kom faktisk ihåg att boka ny klipptid den här gången (lite dumt att vänta nästan 3 veckor från det man får panik)

sen blev det kaffe på pålsvägen och "övningslämning" på dagis av småtrollen. Bra att iallafall veta vilken dörr man ska gå in i när det är dax för mosterhämtning.
Måste säja att mosterhjärtat log när Vincent på sin första riktiga lämmning gick rakt in och kramade fröken C sen tog han och ställde sej vid handfatet för lite vattenlek !! Olivia vinkade glad i fönstret innan vi sprang vidare i regnet.

Skjutsade syster till jobbet för att påbörja min date med tvättmaskinen för just nu luktar det SJUK i hela lägenheten & sånna här dar skulle man vilja ORKA göra allt på en gång fast det är ju rätt omöjligt med min kropp så jag har en PLAN !!!