Sidor

fredag 22 mars 2013

Häxan surtant

var visst kund direkt efter mej imorse
hm... är som det är med det tur att man kan få folk att fantisera
har iallafall sonat för min ilska och då känns allt så mycket bättre i hjärtat, efter min egen lyxtid imorse var det till att skjutsa farmor till doc. och medans hon gick in där ja då smet jag in till bästatste Karin som jag önskar jag kunde göra nått för aldrig kul att se att någon har för mycket att bära.
Och ja några timmar på en uteservering, eller uppe i fäbon med ett gott glas rött det vore nått det men allt har sin tid. Tid att kolla blodtrycket tog jag mej iallafall 195/105 men ett litet ekg senare och löften om LUGN mer medicin och ordning och reda på LIVET gick jag vidare till jobbet för att göra nån annans jobb. Vilket kanske inte är meningen när man nu ska försöka sej på lediga fredagar 1 timme tog det (så bara 4 timmars övertid den här veckan) och det borde faktiskt hunnits med i fredags men vad f-n blir nog en disskusion i veckan.
Sen kom lyx nr.2, lunch på pålsvägen och lite mys med miniprinsessan medans dom andra hade kompisar där, hem för ryggläge och PAUS innan discovaktande när 6:an nu håller på att tjäna pengar till skolresan.
Helt fantastiskt att se dom små liven (F-3) lyckligt ovetande om livet.'
Nu lär det inte bli mer än soffan men imorgon är en annan dag !!!