Sidor

söndag 27 november 2011

Monsterstorm...

...över

Sydsverige tänker på "Gudrun", avstånd & saknad vilket iallafall betyder att jag känner....

Hela...

...206

kyrkobesökare på adventsgudstjänsten idag fick bli början på slutet av en LÅÅÅNG vecka.

Som började med en bara-va-dag med Mia sen blev det jobb-jobb-jobb i 3 dagar och ja lite för mycket för att jag skulle må riktigt bra men även om det har varit MYCKET så har det varit en så fantastiskt SKÖN jobbvecka.

Sen blev det genrep i kyrkan på torsdagskvällen vilket gjorde att jag efteråt stupade i säng utan att ens ha packat inför resan. Så 06.30 ringde klockan för att mer död än levande släpa mej in i duschen på nått sätt hamnade kläder och annat i en väska. Hann även med dagens uppdrag att försäkra mej om att jag inte var ENSAM om att tycka  och jag borde ju ha förstått utan att tveka.

07.55 satte vi oss i bilen och efter ett snabbstopp på pålsvägen så blev det att rulla ner mot solna för att ta
t-banan in till city. Lunch på efter deras nyöppning vid Hötorget. Övermätta bytte vi först Alexandras skor och sen så susade vi runt i lite butiker utan något egentligt mål.
Efter nån timma blev det att ta sej tebax mot Solna och bilen för att åka norrut igen. Den här gången bara nån mil för incheckning på
Scandic i Sollentuna där vi efter en stunds PAUS strosade runt i Sollentuna centrum tills det blev dax för middag och sen mot hotellets höjdpunkt  där sessorna levde rörare ett tag medans jag värmde upp min kropp i bastun. Vid incheckningen talade receptionisten snällt om att dom hade julbordssittning och dom hoppades att vi inte skulle bli störda. Det blev vi inte heller föränn vid 21 när dansbandsmusiken började. Och även om vi bodde på 3:e våning så hördes varenda stavelse tur i oturen är att ingen av oss är särskillt känsliga utan somnade till slut. Vaknade sen mitt inatten av att det var TYST !!
Och finns det något skönare än att sätta sej vid en hotellfrukost och ha gott om tid på sej. Tiden verkade vara på vår sida och vi var framme på  i Kista. En mässa som verkar växa från år till år och ja godare och godare lyckas dom få allt glutenfritt. Så provsmakning och lite mathandling innan vi tillslut satte oss i bilen för att hinna hem till barnvakteri och uppsjungning.

Lördagens adventkonsert gick SÅ MYCKET BÄTTRE än jag ens kunde drömma om fast min trasiga hals fick precis vad den tålde. Sen kändes det ju ännu bättre efter att ha fått sms om en fantastisk konsert somnade jag trött - sliten men glad. Sov som en stock tills telefonen pep vid pep vid 00.32 hämtning av son beställd. Och när jag stannade vid  Åhlensparkeringen och försökte prata insåg jag hur mycket stryk min röst tagit. PANIK eftersom jag skulle vara på uppsjungning om 9 timmar. TE - TE - TE och en massa tur gjorde att jag tog mej igenom dagens högmässa eller nästan iallafall. Men med över 200 personer i kyrkan kändes det hur kul som helst trots allt.
Kyrkkaffe - Grillad kyckling till lunch sen så var det SÄNGEN som enda möjliga allternativ. 16.30 tvingade jag iallafall mej själv att få upp julgardinerna i köket sen blev det en liten hämta lämna vända med en stunds kusinbus på pålsvägen.
Snabbmat från plankan och sen ja INGET eller så lite som möjligt.
& nu skriker min kropp efter SÄNGEN !!!

sen får vi hoppas på en lugnare vecka....