Sidor

söndag 24 juni 2012

365 + 1 Foton 2012 159.Lila (6 av 366)











Ont i...

...mammahjärtat

Tror aldrig jag sett junior haft så ont, men nu borde han va inne på akuten....

resten av...

...midsommardagen


ja då umgicks vi med alla flickorna Blomkvist först lunch & vila sen blev det dax för nästa stång och även denna gång blev det en liten vandring och hur det nu än föll sej så var Bea med även idag sen lite  dans kring stången för iallafall en i sällskapet.
Åter till Yttertänger för mer skvaller, får se till att få tid för fler "lekstunder" i sommar  och ja till slut lite sommarfotografering av storsessan


nöjda och trötta återvände vi hem igen för en lång date med kudden.

Kan man vara...

...något annat än

LYCKLIG


365+1 Foton 2012 24. Blåklint (5 av 366)






en midsommardags....

...morgon


Som började med att jag glömt att ställa klockan men vaknade som tur var strax före 8 lite bråttom blir det Alexandras mage var fortfarande ur fas så 2 mindre att sparka igång. Hursom klev iallafall in i kyrkan strax före 9 nyduschad och fixad men med dräkten i total oordning som tur var fick jag sällskap av en lika "oklädd" mas fick för mej att göra en bildserie på blomsterdekorationerna efter gången men när jag böjer mej ner mot första buketten känner jag att nått är galet fotar och sen börjar tårarna rinna ur högerögat panik gör en insats för att rädda sminket bara för att inse att det är min allergi som gör sej påmind.
Uppsjungning byts av kli i ögon och hals inser att det är dax att tänka logiskt sms hem till den minsta som iförd i storasysters onepice kommer cyklande till kyrkan med en bunt piller.
Så lagomt till det var dags att möta upp kyrkbåten började jag kunna andas igen, tog mej igenom allt som jag borde  för att sen ursäkta mej, hämta sessorna och....