Sidor

lördag 10 december 2011

Det här...

...är

NU

Soffmys med sessorna, passar på att tända mina nya ljus.

Längtar lite....


veckan...

...som

bara rusade iväg (vilket inte är ovanligt)

Ja först var det ju samrådsmöte vilket fick ett snabbt slut då rektorn istället för att köpa ny tid på larmet lyckades starta det så var det bara att gå hem & de vi alla tänkte just då bör nog inte skrivas HÄR.

Tisdag morgon blev det att traska iväg tidigt (eller till 08.00) för att fixa det sista innan årets höjdpunkt för många TEATERBESÖK med inbjudna 5 & 6-åringar vilket tillslut blev runt 120 personer i publiken. LYCKAT !!! sen gjorde en hel del ändringar och egna beslut att jag blev kvar på i 8 timmar. (ja du som läser och tycker att det är en självklarhet - önskedröm ur min synvinkel) så pizza-middag och sängläge var det som gällde resten av kvällen.

Onsdag ja att börja med onsdagsfrukost är aldrig fel men rätt jobbig om man för varje rörelse får hindra sej själv för att börja gråta men som tur var övergick smärtan från att vara olidlig till bara fruktansvärd. Inte så mycket gjort (eller INGET ALLS) idag heller.  & att ens sätta sej vid datorn finns inte ens i tankarna.

Torsdag hur en lugn öppnisdag och ja sen gjorde jag helg. Hundpromenad och sen hem och vänta på sessorna men precis när Angelica klivit innanför dagen så ringde syster för att undra om jag var och hämtade i skolan. Då nån galning försökt få in en kille i en bil på vägen till skolan men precis då klev den lilla in & vi gjorde om planen för att följa dom stora från skolan till församlingsgården. Tjejerna gick i  grupp men vi hittade en ensam 4:a som gärna ville ha sällskap.

Vidare mot dagis för att hämta hem småtrollen som efter det som hänt inte fått vara ute under dagen och då kan man ju fundera WHY ???  för ett ensamt barn på väg till skolan är ju inte direkt samma sak som ett dagis med personal som leker på gården.
Glada över att få komma ut satte sej O i pulkan som absolut skulle dras av Angelica. V han skulle GÅ och ja vi hade ju all tid i världen så sakta med säkert tog vi oss igenom "skogen"
och helt plötsligt stannade V vid en liten snötäckt tall - tänd, Tänd, TÄND !!! 
och hur förklarar man för en 1 1/2åring att inte det sitter utebelysning på alla träd i skogen.
Hem lite mys innan syster kom och hämtade dom små.

Alexandra gjorde en helkväll på  i borlänge.
& Angelica följde med grannarna på musikskolans julkonsert. Själv ja torsdagskväll = kör !!!

Fredag morgon ja först hade vi ju fått instruktioner om att helst följa våra barn till skolan hm... mina skulle naturligtvis åt 2 håll. Men den stora övertygade mej om att hon faktiskt skulle gå efter en väg där det fanns folk och hus med folk hemma.
Morgonkaffe på Pålsvägen och en smyggtitt på badrummet så snyggt det kommer att bli. Sen tog vi varsninn unge och gick ut i ett helt underbart vinterväder blev 2 km snöpuls.
Sen hade vi lek-bus-mysdag tills mina troll kom hem och efter mellis ja då tog syster alla fyra med sej hem och jag ladde om för julbord...