Sidor

fredag 22 juni 2012

ännu en...

...midsommarafton

som tyvärr avslutas med en nedbäddad Alexandra men före det har det varit precis så bäst som det borde.Och ja midsommar lunchen fick bli smörgåstårta.

Sen fix och trix för festfina kullor och precis i tid till uppsjungningen kom dom mina änglar in i bilen igen för att titta förbi hos Annika som fick knyta ihopmej för oklädd går ju inte att komma en dag som idag. Sen hämtades farmor upp och tebax mot tunet och slank in på den näst sista parkeringsplatsen.
Fångade upp Beatrice som premiärgick i tåget. Sen ja skulle den då upp....

HETT  hm... ja bland kan inte sällskapet  bli bättre. Upp kom den och Victor fick blåsa i luren för andra gången idag. Sen var det dax för sessorna att inta scenen.
 gick ju som en dans.
Fångade upp farmor och tog en fika innan det började bli hög tid att ta sej hemmåt men först är det bara


att inse det föds nya traditioner converse + dräkt ja för en gång är ingen gång medans två !?!?!? 
Sen skulle storsessan förevigas med årets krans och bra blev den ju. Hemåt för att inse att något som borde vara glutenfritt inte varit det TRÖÖKKKK. Vilket inebär en Alex som vägrar lämna lägenheten något mer idag fast vad gör det för MYYYSkväll och paus tills imorgon....


365+1 Foton 2012 179. Midsommar (4 av 366)


...närhet


Glad midsommar...

...med

strålande SOL hur skönt som helst när vi i morse åkte ut till gammelgården, en hel massa prat och skratt och så blev det premiär för Alexandra att för första gången få binda en krans till "lilla stången"
ska börjas i tid. Tårtfrukost och lite mer pyssel innan allt blev klart.



Men tillslut låg dom där på rad och snart är det dax att hoppa i finkläderna för att åka tillbaka....