Sidor

tisdag 27 september 2011

Den här...

...veckan

Är det Angelica som beatämmer maten här hemma.
Helt okey faktiskt men nyss hade hon en diskussion med nån här under om att man faktiskt kan äta tacos 5 dagar i veckan... Men då får nog herrn äta tillsammans med henne.


att känna sej...

...välkommen

För idag har jag varit förbi försämlingsgården och pratat med herr. kyrkoherden (hur lät det där) nåja känner iallafall att FRAMTIDEN kommer att bli BRA !!!
&
det är väll bara att vänta...

& ja sen har jag varit förbi syster för promenad, bus, lunch, nattning av V, kaffe !!! innan jag umgicks med hunden en stund.
Sen hem för att sätta igång  men precis när den startade ja då rasslade det till i dörren och storsessan kom in för att hämta körpärmen & sen en gråtande lillsessa och där finns väll inget att kommenter om man nu inte ska ge sej in i en djup funderning om hur i h-vete vissa människor uppfostrar sina barn.
Men ja den lilla fick ett päron, en stor kram och sällskap av världens bästa storasyster & ja satte mej ner igen bara för att få gå och öppna dörren igen och där stod 3 undrande (& helt normala) småtjejer som oroligt undrat vad som hännt med Angelica.
Skickade dom efter dom andra för att tillslut hamna här för lite plock med 365_Foton_2011 utmaningen som jag ligger lite smått efter med.
& nu ??? ja ska försöka titta runt bland lite bloggar för att se vad som händer runt om i världen....

vanlig men ändå...

....så

OVANLIG

ja måndagen var en helt vanlig MÅNDAG plan A var att åka in på möte om Arbetsprövning och sen äta lunch med Mia.
Plan B blev kaffe med Mía och en stunds uppdateringar innan mötet som verkar resultera i något mer långvarigt än förra årets försök att komma tillbaka till arbetslivet. Snabbt gick det och ja funderade på ETT varv runt city för att se hur man borde se ut i höst. Men mötte Mia, den här gången med Malin & Vigga så vi återgick till plan A lunch på O´learys och ännu lite mer SKVALLER.

Storhandligen på MAXI blev en sissådärhanlig eftersom lappen låg kvar på bordet. Men allt som behövdes innan TORSDAG (ny vända på 10-års kalas) följde iallafall med hem.
Hunden blev rastad.
O ringde och SKREK fika i luren så sagt och gjort pålsvägen nästa. Hem vid 4 för att börja med middagen & ja då ringde junior som måste vara i Enviken 30 minuter före föräldramötet (innebandy) men maten stod på bordet vid 10 i och ja vi var vid Hallen kvart över.

Föräldramöte - sen lite väntan innan sonen blev klar. Hem igen och ja däcka i soffan...

En helt vanlig rätt lugn måndag men idag skriker kroppen STOPP !!! fast schemat säger något annat...