Sidor

söndag 8 januari 2012

ibland så...

...måste man

och igår var en sån dag. För jeanshyllan gapar tom i min garderob och nånting måste jag ju ha på mej !! Vet inte när klädshoppande gick från ett nöje till ett tvång & visst kan vi fortfarande åka ut på en shoppingrunda men är det inget jag MÅSTE ha blir det att titta åt sessorna. Och nej då dom följer gärna med mej till "mina" affärer oxå men jag känner nästan aldrig nån lust så det får vara.

Ner till Pålsvägen för att lifta med syster och småtrollen medans fnissgänget fick lift av mormor & morfar i Östborn hoppade Fia & Vincent av för kusinbus med Ella och jag körde in Olivia till Falun. Där dom 4 STORA kusintjejerna skulle gå på julgransplundring. Bytte bil & styrde vidare mot  parkerade och gick in på nedre plan. JEANS var målet så jag tog en snabbvända runt nerifrån och upp för att se var jag kunde ha mest lycka. När jag tagit mej upp till våning 3 blev det kaffestopp på  och 10 minuters fundring. Bästa jeansrean (för mej) verkade vara på   så där fick det bli. Insåg ganska snart att jag inte ens kunde minnas sista gången jag köpte jeans i tum & storlek ja längden på 32 borde ju fungera. Plockade med mej 3 par jeans i 30 & 31 in i provhytten för att inse att dom faktiskt var för stora. Fick lite hjälp och sen blev det till att leta igen den här gången i rätt storlek. Provade och provade och provade för att tillslut komma ut ur affären med 2 par (ett par blå och ett par svarta) och ett leende på läpparna.

Första affären jag klev in i (när jag kom) var  där det var 1/2 reapriset och byxor så jag inte skymmten av men däremot en hel del toppar. Så ner för rulltrapporna och plockade på mej ett helt gäng, kö till provhytterna paniken kom krypande när jag så på klockan men insåg att jag borde hinna.
Väll inne så ratade jag hälften men de andra fick följa med hem så idag är inte problemet om jag har något att sätta på mej utan VAD jag sak ha på mej och det kan jag leva med....

Förmiddags...

....kaffe

I bästa julmuggen snöflingorna dalar ner framför fönstret och allt är så vintermysigt som det bara kan.