Sidor

torsdag 10 juli 2014

Idag fick det bli en mellandag

Lite trädgårdspyssel årets första (& sista)  mjukglass (varför fattar jag inte att min mage inte klarar av mjukglass???)  lång VILA innan det blev en snabbis till stranden bara för att inse att vattnet blivit varmt så imorgon kanske det är dags för årets första dopp.
Nu ligger jag här och funderar över vart dom här 2 semesterveckorna tog vägen!  så glad att jag faktiskt bara behöver jobba  21 timmar på 3 veckor bara att hålla tummarna att det inte blir så många fler än. Sen 2 veckors semester igen 
Bara att hoppas att sommaren fortsätter leverera :)

Tomt på bloggen - vad hände?

Livet händer, ryggen gav helt enkelt upp och ja roligare kan man ju ha. Lite barnvakteri åt mosters lilla hjärta, sen kom värmen och årets comeback LB som allsångsledare på gammelgården med bästa Lena i kören!  Angelica fick slita som parkeringsvakt ut i solgasset i över 4 timmar medans Alexandra gjorde reklam för GV som har premiär 1 augusti. Själv började jag dagen med att tappa en lagning och naturligtvis lyckas jag få en vass kant som skär in i tungan och förutom att det gör helvetisk ONT så svällde naturligtvis tungan så att prata var det inte tal om.
Men vilken underbar eftermiddag vi fick uppleva över 4000 som sjunger allsång och upp på scen för att hjälpa till hamnade både biskopen & Per Mårts.
Söndag blev en stor PAUS då jag fick veta att min tandläkare har SEMESTER så det är bara att hoppas på folktandvården hm....
...måndag morgon blev jag glatt överraskad då jag faktiskt fick tid redan tisdag morgon klockan 07.50
Trotsade smärtan för en dag på favoritstranden i total tystnad.
Tisdag och tanden är hel igen, ännu en dag på stranden idag tillsammans med lillebror och hans småtroll Elias och jag gick på traktorspaning ibland är det lätt att få någon lycklig.
Hem för lite fix och trix innan lillan skulle ge sig ut på premiär tur med morfar stortrollet fick naturligtvis lov att prova hjälmen oxå.
Onsdag blev pooldag i Lumsheden och sen årets första sillkväll.
Och nu ligger jag här och bara är...