Sidor

torsdag 13 oktober 2011

tja vad...

...ska man tro

att bo...

...på

LANDET !!!

ja igår hade lillsessan en helt ovanligt vanlig dag, först var vi ner och vaktade småkusinrna en snabbis för istället för att vabba så blev det skiftgång.
Iallafall fick hon för sej att cykla hem till E som bor i "kyrkbyn" och hålla honom sällskap iväntan mellan mamma och pappa & först blev dom kreativa och tog fram snickargrejer gick ju bra ända till lillan träffar fingret så blodet sprutade. Plåster hämtades men det hjälpte inte så tryckförband fick det bli (och nej då hon höll inte på att dö fast det kan blöda rätt bra, även ur småfingrar) Så efter ett tag fick dom ordning på blodet och kunde ge sej ut på nya äventyr.
Och gissa vad dom hittade då jo 2 rådjur som dragit från skogen och alla älgjägare en ganska knepig ide måste väll ändå vara vi smyger och ser hur nära vi kommer !!!
OCH nära kom dom, lite för nära för mammans nerver men det känns som om man ska vara glad över att det är rådjur och inte varg eller björn dom smyger på. Ännu gladare är jag över att dom inte sitter FAST framför datorn eller tv´n utan fortfarande kan tänka SJÄLVA !!!