Sidor

söndag 29 januari 2012

Söndagsfrid...

...elller

Hade alarmet på 7 men vaknade först av att det kom ett sms mitt i natten (vilket jag inte ens orkade läsa just då) 06.20 kom nästa sms som jag oxå skippade att läsa men när jag stängt av alarmet ja då läste jag och nej vi skulle inte åka vid 8 utan 9 hm....
Men inget ont som inte har något gott med sej för jäkta behövde vi då inte.
Junior kom och hämtade sen mot Hedemora när vi var i Bengtsheden undrade han vad det var för gris på åkern ???  & så fick jag se mitt första vildsvin i det fria.

Innybandymatchen var jämn och fruktansvärt spännade lillsessan räddade både det ena och det däribland en straff. Tyvärr blev det förlust.

Sen söndagslunch på i Borlänege innan snabbshopping åt storsessan som hade en mindre -kris. Så dom och några kompisar fick följa med. Sen tog vi oss mot Galgberget & en titt på nya lägenheten. Efter en stund blev Alexandra blek om nosen och nån stans (eller tyvärr på Max) hade hon fått i sej gluten som inte direkt ville vara kvar i kroppen. BLÄÄÄ...
Hem och bädda ner en skakande unge som fick sova sej i form nån timme.

Eftersom Angelica inte gjort sej av med all överskottsenergi följde jag henne till isen innan jag tog en promenad medans hon for runt en stund. Mot Ica och sen hemåt för middag och nu SÖNDAGSMYS !!!