Sidor

söndag 29 juni 2014

Men efter sol kommer regn

Vaknade med en trasig rygg och väldigt dålig känsel nedanför midjan så det var bara att ställa in livet, och jag som hade längtat efter smhoppningen sen gå på vernissage ja tillochmed städa hade varit hel fantastiskt.
Läste några bloggar och fastnade hos Malin Berghagens inlägg
"Jaaa jag tränar oxå för att vara snygg naken"
provocerande kan man kanske tycka men en dag som denna kan jag inte mer än skriva under. För efter en lång vinter då det egentligen inte handlat om att leva utan att överleva så inser jag mitt i allt elände. Jag vill oxå träna just för att känna mej snygg naken för visst måste jag ju träna för att kroppen ska hålla ihop men jag vill verkligen känna igen....
Så imorgon är det bara att börja om från noll igen men den här gången med ett annat mål än att överleva.
Utan just att leva <3 och våga vara snygg naken igen!!!

Midsommar 1.2 uppgraderad & klar

För det är ju faktiskt så att man inte har roligare än man gör sej.
Började gårdagen med kransbindning i ett blött & blåsigt Östansjö och hade inte fikapausen kommit när den gjort tror jag vi gett upp allihopa. Men efter några koppar kaffe och en stor bit jordgubbstårta, sällskapet var det ju heller inget fel på så keep smiling och ett sista ryck så var stången lika vacker som vanligt.
Hem och in i en het dusch för att på något sätt bli varm igen.
Tebax för kyrkbåtsrobb & majatångsresning, stolt mamma fick se sonen ro in som segrare ! 
Men sen sa ryggen stopp ORKAR inte men le och vinka och hem och GE UPP. Somnade och efter en stund gjorde sej sessorna påminda, middag och ett stort glas vitt kände jag ett litet hopp om livet. Så med förväntningarna i botten återvände vi för pubkväll och om det blev bra, ja det kunde definitivt blivit sämre. Somnade med ett leende på läpparna och en del tankar snurrandes i huvudet.