Sidor

lördag 12 november 2011

gilla hjärnskaknig...

...NOT


Torsdagen gick hur fort som helst och men en kolega mindre blev det till att jobba 2 pass (och ja det andra bara på en timme men det räckte till) & kör på det !!!

när jag tillslut kom hem så stupade jag i säng....

Fredag morgon levererade jag lite noter till Pålsvägen 11 & slank in i 10:an på morgonkaffe & lite mys.
Efter det promenerade jag bort till kyrkogården för att titta lite på stenvältarna. Känns halvkonstigt med alla dessa stenar som är välta men när man vet varför så är det ju som det är.
Hem & i med första maskinen tvätt för att inse att jag fortfarande är helt slut så jag bestämmer mej för att vila & tvätteriet. Passade på att handla och rasta hunden när jag ändå var tvungen att ta mej ut mellan varven.
Sessorna kom hem och vi hade fredagsmysfika eftersom dom skulle iväg på disco i omgångar under kvällen.
 fast nu blir det ju inte alltid som man tänkt sej....

Storsessan & jag låg i varsin soffa medans den lilla började få klädproblem (inget ovanligt i det) sa åt henne att sätta sej ner och "fundera" en stund istället för att stressa upp sej.
Och ja hon lyssnade, slängde sej ner i soffan men missbedömde på avstånde på nått sätt och istället för att få huvudet på soffkudden kastade hon sej baklänges rakt in i databordet. Den smällen lät inte helt okey, hon sätter sej upp tar sej i huvudet och säger det blöder, jajaj säger jag men då står hon upp och tar handen från bakhuvudet & blödde gjorde det. 3 genomblödda handukar och en inringd storebror hittar vi hålen och nja dom behöver NOG inte limmas men känner att det var nog rätt bra att det gick hål ändå.

efter ett tag förstår hon att jag inte kommer att släppa iväg henne på något disco så hon går in på sitt rum blir lite för tyst är beredd på en utskällning men hittar henne liggande på sin puff och hon vill BARA sova vilket i det här läget och klockan 17 inte alls är som det ska.

Så snabbfix så den stora sessan fick både mat och barnvakt sen mot akuten för en kölapp, inskrivning och undersökning..... väntan.... väntan.... tårar.... väntan.... tårar.... väntan och till slut en sista undersökning.

med en lätt hjärnskakning och löfte om att ta det LUNGT och känna efter åkte vi hemåt efter ett litet nattmål på Mc D blev det sängen och några timmars sömn.

Idag började den lilla med att tala om att hon minsann mådde bra vilket inte gällde hela dagen men hon har faktiskt skött sej och KÄNNT efter VILAT mestadels hela dagen. & utan strid insett att det inte blir någon träning på måndag så pigg är hon inte. Men det blir ju bra om ett litet tag.

Själv känner jag att jag borde SOVA för imorgon blir det några timmars jobb....