Sidor

torsdag 1 september 2011

ont om...

...tid

är det gott om

Vaknade förvirrad och inser att nyckel ner till källaren ligger i bilen ute på parkeringen, så morgonrock var inte riktig lämplig klädsel !!!
För ner i källaren behövde jag bara därför att jag naturligtvis inte hunnit med att plocka fram höstmössor och ja idag stod det visst MÖSSA på Angelicas packlista.

Så i mysbyxor och tjocktröja och ut i kylan med nyckel i handen inser jag att jag på väg in "borde" hålla upp ytterdörren till en "daggranne" men nu vill ju inte jag och min kropp riktigt samma sak den tiden på dygnet så istället för att hålla i dörren fick jag luta mej mot den.
Fast ett leeende på morgonen kan ju göra vem som helst GLAD !!!


sen fortsatte morgonen med att följa med Alexandra till tandläkaren för att dra ur en mjölktand som vägrade lossna av sej själv. & att få ur den var ju inte särskillt svårt MEN innan dess. För min kära dotter har sprutSKRÄCK och då menar jag ingen liten jag tycker det är läskigt UTAN riktig PANIKÅNGEST och visst hjälpte det "lite" med sprutterapin vi gott men VÄLDIGT lite.
Tanden kom iallafall ut och jag ledde över henne till klassrummet (som ligger i samma hus) sen sprang jag ut med den lillas packning som skulle iväg på 3:ornas årliga övernattning. In i skolan igen för att inse att den stora inte riktigt var i sånnt skick att jag skulle kunna låta henne stanna.
Var bara att leda upp henne för backen och palla upp henne i soffan !!!

Då ringde det och liten O frågade om jag INTE kunde komma för mamman var sjuk. Sagt och gjort det var bara att hämta bilen och packa över den stora IGEN. Mot Pålsvägen....
Där en förståndig "liten" kusin tog med sej storkusinen ner i tvsoffan för att hon skulle få VILA (ibland är dom bra kloka dom där små)
Så vid halv 10 tiden verkade det som hon fått tillbaka färgen i ansiktet igen så skjuts tillbaka till skolan !

Sen så blev det kusinbus en timma innan den minsta skulle sova vilket innebar PROMENAD till kyrkan bara för att inse att det inte fanns några traktorer ute idag
På vägen tillbaka börjar min vänstervad strejka och helt utan anledning kan man tycka eftersom den borde hålla för 4 kilometers promenad på plant underlag.

Bjuden på lunch blev jag och sen fortsatte leken med det vakna barnet ända tills det var dags för Alexandara att sluta skolan.
Hem - mellis & en liten handlingsvända !!!

15 minuters PAUS

sen middagsfix ungstekt Lax & Klyftpotatis sisådär GI men inte onyttigt iallafall. Snabbdusch & mot höstens första KÖRÖVNING !!!
vilken inleddes med att vi fick veta att vi borde vara med på anställningsintervjuerna för nya kyrkomusikern.
Hm. 15.00 imorgon & 11.00 på måndag....
2 nya stycken fick vi att börja öva på fast det känns rätt lungt när vi har en hel månad på oss..
20.00 står KAFFE på schemat och ja nybakad chokaldkaka klarade jag INTE av att tacka nej till, vet ju att jag får ett väldigt sockersug när kroppen gör ONT så det var inte mer än väntat.
Övningen gick väll rätt bra men nu får det bli skärpning och hemmaträning så varenda NOT sitter som den ska.

Hem  - stoppa den stora i säng & vid halv 10 jag då knackar det på dörrren och där står A-K med inbjudan till sessorna om discokalas på lördag kväll - fanns nån mening med helgens inställda matcher.
en stunds skvaller i köket & nu börjar det kännas som om sängen är rätt plats...

Hoppas lilltrollet har det bra i skogen & ja ingen har ju ringt så hon verkar övervinna sin ångest att sova borta...