Sidor

onsdag 4 april 2012

Närmare...

...död

än levande. Måste få ner tempot lite öka träningsdosen och bara va ibland !!!

Började morgonen med att följa med Alexandra för att få vilket ALLTID är ett trauma för min sprutRÄDDA sessa men när vi ändå var där passade vi på att se om hon vuxit något och ja då  cm över jorden hon har alltså vuxit 112 sen hon föddes frågan är vad det hela ska slut på misstänker att hon inte tänker sluta växa vid 12.
Sen upp för backarna mot jobbet och i med en tvättmaskin. Innan möte nr 1 MAS där det pratade destruktivt och ja konstruktivt oxå för den delen. Rätt skönt att få tala om för alla att jag blir kvar ett tag till får se hur länge dom andra står ut
Hm.... viktiga saker och en del lite mindre viktiga ungefär som det ska vara gofika blev det iallafall äggfrukost och påskbakelser till efterrätt.
Sen byte från tvättmaskin till torktummlare och mot möte nummer 2 BUSK där det blev höstplanering och bestämt datum för julavslutning.

Efter det känndes det inte helt fel att ställa sej och stryka några purificatorium som nog borde vara klara till helgen. Sen slank jag in till vaktmästarrummet för att förse mej med diverse och vips hade barnen fått en "vårutställning" av sina teckningar.
Snabbfika med Annika innan hundpromenad och ett andra jobbskift den här gången som MAMMA med sessorna i bilen blev det en ny vända mot Borlänge då det stod pressentshopping ett gäng cykelslangar från biltema på listan så nån timme senare satt vi  i bilen på väg hem och ja en stund på rygg hade varit välbehövligt men inte då hundpromenad middagslagning och sen STUPADE jag i säng en stund..

Paus innan kvällsvandringen och just nu sitter jag och njuter att TYSTNADEN innan sängen.